Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala 18. nädala eelinfo (2022-05-02 08:27:58)

Esmaspäev, 2. mai

· 2.-3. maini viibib keskkonnaminister Erki Savisaar Klaipedas Balti keskkonnaministrite kohtumisel.
Kavas kuulata Leedu ettevõtjate esitlusi keskkonnahoiust, säästvast tootmisest ja innovatsioonist ärisektoris. 3. mail arutavad ministrid ELi rohepöörde kavaga seotud teemasid, nagu heitkogustega kauplemise süsteemi ja sotsiaalse kliimafondi laiendamine ning riiklike energia- ja kliimakavade ajakohastamine, jäätmete piiriülene liikumine, ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni teenused, meretuuleparkide KMH ning taastuvenergia allikate arendamine. Lisaks on kavas tutvuda Leedu uurimislaevaga "Vėjūnas".
Lisainfo: avalike suhete osakonna nõunik Agnes Aaslaid, tel 56 612775, agnes.aaslaid@envir.ee

· Loodusmuuseum kuulutab välja eelkõige lastele suunatud seenejoonistuste võistluse. Septembris toimub muuseumis juba järjekorras 60. seenenäitus ning parimad laste joonistused kaunistavad sel ajal loodusmuuseumi trepigaleriid.
Lisainfo: Eesti Loodusmuuseumi kommunikatsioonijuht Annemarie Rammo, tel 5622 0732, Annemarie.rammo@loodusmuuseum.ee



Kolmapäev, 4. mai

· Keskkonnaminister Erki Savisaar kannab Riigikogus ette Atmosfääriõhu kaitse seaduse ja tööstusheite seaduse muutmise seaduse (568 SE) eelnõu.


Neljapäev, 5. mai

· Kell 9-16.45 toimub Tartus (Narva mnt 3, Spark Demo majas) kohalikele omavalitsustele töötuba "Energia- ja kliimakava ning sellega seonduvad kliimamuutuste teemad". Töötoas räägitakse kohaliku omavalitsuse energia- ja kliimakavast (KEKK) - mis on selle eesmärk ja millised on riigipoolsed ootused, millised kliimamuutused ees ootavad ja millised on kliimakohanemise võimalused erinevates piirkondades. Eraldi käsitletakse KEKK-i koostamiseks vajalike andmete olemasolu ning nende kättesaadavust. Töötuba on sel kevadel toimuva programmi "Kliimamuutus ja energiajuhtimine kohalikus omavalitsuses" osa, mille käigus toimub KOV-idele neli töötuba. Programmi veavad Keskkonnainvesteeringute Keskus, Tartu Regiooni Energiaagentuur ja Tallinna Tehnikaülikool. Rohkem infot KIKi kodulehelt või kommunikatsioonijuht Kati Raudsaar, kati.raudsaar@kik.ee, 52 58 569.

· Keskkonnaamet koos Consultare OÜ-ga tutvustab algusega kell 15 Nabala-Tuhala looduskaitseala kaitsekorralduskava tööversiooni. Koosolekul tutvustatakse kaitsekorralduskava tööversiooni ning oodatakse täiendavaid ettepanekuid kaitsekorralduslike tegevuste kohta. Koosolek toimub veebirakenduse Microsoft Teams vahendusel, koosolekuga saab liituda siit. Täpsem info Keskkonnaameti kodulehelt või Mari Raidlalt Consultare OÜ, tel 5563 8008, mari.raidla@consultare.ee); Kristi Pailt (Keskkonnaamet, tel 5695 8657, kristi.pai@keskkonnaamet.ee.

Reede, 6. mai

· Keskkonnaminister Erki Savisaar osaleb MTÜ Eesti Metsaseltsi korraldataval Otsustajate Metsakooli üritusel Raplamaal.



Laupäev, 7. mai

· Loodusmuuseum korraldab koostöös Meremuuseumiga Teeme ära! talgupäeva raames koristustalgud tulevase Keskkonnamaja krundil https://talgud.teemeara.ee/events/lennusadam10-eesti-meremuuseum-ja-eesti-loodusmuuseum-kutsuvad-teeme-puhtaks-meie-umbruse-nii-vee-seest-kui-ka-maa-pealt

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.