Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tule ja imetle! Esitleme sel nädalal üle 250 sordi säntpooliaid, sinilehtreid ja teisi gesneerialisi (2022-05-19 08:43:50)
 

Hea taimesõber!

Tallinna Botaanikaaias ehk Taimeriigi Suursaatkonnas on terve maikuu pühendatud
Ühendkuningriigile.

Lisaks sellele, mida pakub meie külastajatele Briti saatkond, on meil suvehooaja esimesel kuul teisigi põnevaid üritusi, sealhulgas populaarne
säntpooliate näitus.

Tutvu
sündmustekavaga meie kodulehel.


Säntpooliad 2022

19. - 22. maini toimub iga-aastane säntpooliaid ja teisi gesneerialisi tutvustav näitus, mis valmib koostöös erakollektsionääridega. Tutvustatakse enam kui 250 sorti säntpooliaid ja sinilehtreid ning teisi gesneerialisi.

Näituse ajal müüakse säntpooliate haruldasi sorte, juurdunud lehepistikuid, neile sobilikku mulda ja eriväetist. Kohapeal on võimalik saada konsultatsiooni gesneerialiste kasvatamise kohta ning näidatakse õppefilmi gesneerialistest ja nende kasvatamisest kodustes tingimustes. Žürii valib näituse kauneima taime.


Loen lisa

Löö kaasa rosaariumi uuendamisel!


Avasime 1. mail annetuskampaania "Oma roos Tallinna Botaanikaaias", mille eesmärk on võimaldada taimesõpradel kaasa lüüa Tallinna Botaanikaaia rosaariumi uuendustes ja toetada rooside soetamist.

Toetuse summa on 15 eurot, mis katab ühe uue taime soetamise kulud. Annetajate nimed kuvatakse Tallinna Botaanikaaia kodulehel. Kampaania kestab 2023. aasta maini.


Toetan

Briti taimede ringkäigud

Ringkäigud Ühendkuningriigi taimede tundmaõppimiseks toimuvad 21. mail ja 28. mail kell 12.00.

Ringkäigule saab botaanikaaia sissepääsupiletiga: täiskasvanu 6 €ja õpilane/pensionär 3 €. Ringkäigule ei saa registreerida 10 ja enama liikmelised grupid. Gruppide registreerimine: 5919 1797 (E-R)

Registreerun

Tutvu sündmustekavaga Tallinna Botaanikaaia koduleheküljel!

Allikas: Tallinna Botaanikaaia uudiskiri


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.