Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 21. nädala eelinfo (2022-05-23 08:25:43)

Esmaspäev, 23. mai

· Kell 11 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse Stenbocki maja istungite saalis rohepoliitika juhtkomisjoni istungil.

Teisipäev, 24. mai

· Maaeluminister Urmas Kruuse, Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler kantsleri ülesannetes Marko Gorban, toiduohutuse asekantsler Hendrik Kuusk ning välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Peeter Seestrand osalevad Brüsselis Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil (AGRIFISH), kus arutatakse peamiselt põllumajandusturgude olukorda seoses Venemaa sõjategevusega Ukrainas. Lisaks on päevakavas ülevaade 12.-15. juunini toimuvast WTO 12. ministrite konverentsist ja ministrite heakskiidu andmine nõukogu järeldustele strateegilisest lähenemisest lindude kõrge patogeensusega gripile. Küprose delegatsioon jagab infot loodavast ELi õigusraamistikust, mis puudutab lemmikloomade loendit, ning Slovakkia delegatsioon annab ülevaate aprillis toimunud mullakaitse konverentsist.

Lisainfo Euroopa Liidu Nõukogu veebilehel.

Kolmapäev, 25. mai

· Kell 13 algab Maaeluministeeriumi väikeses saalis merevesiviljeluse ümarlaud. Päevakorras on ehitusseadustiku muudatused, merevesiviljeluseks hoonestuslubade taotluste menetluste seis ning menetlustähtajad. Lisaks arutletakse merevesiviljeluse arengusuundade ja investeerimisvajaduste üle.

Neljapäev, 26. mai

· Kell 10 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Laupäev, 28. mai

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb Jõgeva linna sünnipäeva tähistamisel, mille raames toimuvad mitmesugused üritused ja tegevused.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.