Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2022-06-30 08:34:05)


Möödunud ööpäeval registreeriti politsei- ja piirivalveametis 75 teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 51 varavastast kuritegu, sealhulgas 38 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 31. Registreeriti neli inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati neli alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Piiril väljastati kaheksa sisenemiskeeldu, tuvastati üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine, üks riigipiiri ebaseaduslik ületus ja üks piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

28. juunil teatati, et Kesklinnas Aia tänaval lõi seni tuvastamata mees 30-aastast meest.

28. juunil teatati, et Mustamäe J. Sütiste teel lõi 27-aastane mees oma 32-aastast elukaaslast.

28. juunil toimus Lasnamäe Liikuri tänava korteris konflikt 33- ja 37-aastase mehe vahel.

Vargus

28. juunil teatati, et Kesklinna Pärnu maantee elumaja trepikoja eest varastati jalgratas. Kahju on ligikaudu 1000 eurot.

Kelmus

28. juunil tegi politseile avalduse 75-aastane naine, kellele tekitati ligi 13 000 eurot kahju. Talle helistas väidetav Google assistent, kes teavitas konto rünnakust. Seejärel paluti naisel alla laadida AnyDesk programm ja kinnitada tehingud Smart-ID abil, mida naine ka tegi.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juunil sai politsei väljakutse Loksa linna Posti tänava kortermajja, kus lõi 34-aastane mees terava esemega 66-aastast meest.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

26. juunil varastati Elva linnas Verevi rannast lukustamata Scott jalgratas. Kahju on 500 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et Valga vallas Lüllemäel läksid omavahel tülli naabrimehed. Kähmluses sai viga 45-aastane mees, kes pöördus tervisekontrolliks traumapunkti. Juhtunu üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

28. juunil kella 17.00 ajal peeti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel kinni Venemaa Föderatsiooni registreerimismärkidega sõiduauto Audi A80, mida juhtis Venemaa Föderatsiooni kodanik. Kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et sõiduki tehasetähis oli võltsimistunnustega.

Ööl vastu 28. juunit avastasid piirivalvurid Lämmijärvel ajutise kontrolljoone ületuse ühe aluse poolt suunaga Venemaa Föderatsioonist Eestisse ja tagasi. Info piirijuhtumist edastati naaberriigi piirivalvuritele, kes aluse kinni pidas. Tegu oli Venemaa Föderatsiooni kodanikuga, ta oli paadis üksi ning edasi tegeleb juhtunuga piiritagune piirivalve.

28. juunil kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsiooniametnikud Võru vallas maasikupõldu selgitamaks, kas inimesed töötavad seal seaduslikult. Kontrolliti üht juriidilist ja 29 füüsilist isikut ning avastati 16 isikut, kelle töötamine oli maksu- ja tolliameti registris registreerimata. Info rikkumisest edastati maksuameti kolleegidele, kes juhtunuga edasi tegelevad.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juuni õhtul ründas 35-aastane mees Narva-Jõesuus J. Poska tänaval majas talle tuttavat meest, kes sai viga. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargus

Politsei sai teate, et märtsis varastati Narvas Partisani tänaval korterist kuldehteid. Kahju on 1885 eurot.

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 27. juunil väärkohtles 32-aastane mees Rakveres F. G. Adoffi tänaval korteris oma elukaaslast, kes sai viga.

Piiriturvalisus

28. juunil kontrollisid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis kaheksat inimest, kel puudusid vastavad dokumendid ja seaduslik alus Schengeni territooriumile sisenemiseks ning kes suunati tagasi Venemaale.

28. juuni õhtul tuvastasid piirivalvurid Narva jõelt naasnud mootorpaadi, mille juht oli jätnud piirveekogult tagasituleku registreerimata olgugi, et see on kohustuslik. Mehele määrati rikkumise eest 200-eurone rahatrahv.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Arvutikelmus

28. juunil alustati menetlust selles, et Haapsalus on 92-aastase naise teadmata võetud sellel ja eelmisel kuul pangaautomaadist tema pangakaardiga tema arvelt esialgsetel andmetel 3000 eurot sularaha.

Pärnumaa

Vargus

28. juunil alustati menetlust selles, et Pärnus varastati 18. juunil SPA riidekapist nutikell Samsung Galaxy. Kahju on 450 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.