Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-07-20 08:57:33)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 68 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust ning üks sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Lähisuhtevägivalla teateid oli 27.

Registreeriti kaheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest. Tabati 14 alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Piirilt väljastati 9 sisenemiskeeldu.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

18. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval lõi 55-aastane alkoholijoobes mees 19-aastast naist. Patrulli saabudes oli mees lahkunud. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

18. juulil teatati, et Haaberstis Astangu tänaval asuvalt ehitusplatsi soojakust on varastatud erinevaid tööriistu väärtuses umbes 600 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. juulil teatati, et Maardus tekkis konflikt kahe tuttava, 21-aastase mehe ja 24-aastase mehe vahel, mille käigus said mõlemad viga. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

Politseile teatati, et juulikuu alguses on Tartus Narva maanteel maja juurest varastatud jalgratas MMR Kuma. Kahju on 750 eurot.

Politseile teatati, et 7. juulil on Tartu linnast Rüütli ja Lai tänava nurgalt varastatud kaks jalgratast Trek. Kahju on umbes 2000 eurot.

Politsei sai teate, et ööl vastu 15. juulit varastati Tartu vallas Savioja tänaval tööstustelgi panipaigast tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et ööl vastu 18. juulit löödi Valgas Pedeli jõe ääres 15-aastast noormeest, kes sai viga. Talle anti esmaabi. Politsei uurib juhtunut kriminaalmenetluses.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Röövimine

Politsei sai teate, et 17. juuli õhtul tekkis Sillamäel J. Gagarini tänaval korteris ühise alkoholi tarvitamise käigus konflikt, mille käigus peksis mees talle tuttavat naist ning võttis naiselt ära mobiiltelefoni ja võtmed. Politsei uurib juhtunut kriminaalmenetluses.

Kehalised väärkohtlemised

18. juuli ennelõunal lõi mees Kiviõlis Kesk puiestee tänaval korteris oma abikaasat, kes sai viga. Politsei uurib juhtunut kriminaalmenetluses.

18. juulil kella 17 paiku lõi üks mees Kohtla-Järvel Estonia puiesteel korteris teist meest, kes sai viga. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni.

19. juuli öösel tekkis Narvas Energia tänaval korteris tüli, mille käigus lõi naine oma abikaasat, kes sai viga. Politsei pidas naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargus

18. juulil avastati, et Kohtla-Järvel Kalevi tänavale pargitud autost on varastatud tööriistu ja tööriided. Kahju on 4100 eurot.

Lääne-Virumaa

Vargused

Politsei sai teate, et 16. juuli öösel varastati Rakveres Tallinna tänaval pubist mobiiltelefon OnePlus. Kahju on 700 eurot.

18. juuli avastati, et Rakvere vallas Uhtna alevikus trepikojast on varastatud tumehalli värvi jalgratas Tunturi Scambo. Kahju on 250 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris teateid olulistest kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.