Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2022-09-06 08:21:53)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 105 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra rasket rikkumine, 44 varavastast kuritegu, sealhulgas 36 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 106. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 16 alkoholi- ja 2 narkojoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati 10 sisenemiskeeldu ning tuvastati 2 Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

2. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Põhja puiesteel löödi 23-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

2. septembril teatati, et Kesklinnas Kentmanni tänaval asuvas korteris toimus konflikt 25-aastase mehe ja 28-aastase naise vahel, mille käigus sai mees kehavigastusi.

2. septembril teatati, et 56-aastane mees ründas Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris endale tuttavat 54-aastast meest ja tekitas talle valu.

2. septembril teatati, et 46-aastane mees ründas Lasnamäel Sinimäe tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 42-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

3. septembril teatati, et Kesklinnas Vana-Viru tänaval toimuis kaklus nelja mehe vahel, milles sai kannatada 35-aastane mees. Kiirabi toimetas kannatu haiglasse.

3. septembril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval korteris lõi 36-aastane naine talle tuttavat 68-aastast naist. Kiirabi toimetas kannatanu täiendavaks kontrolliks haiglasse.

3. septembril teatati, et Lasnamäel J. Koorti tänaval rünnati 53-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanud haiglasse.

4. septembril teatati, et Mustamäel Ehitajate tee kortermajas lõi alkoholijoobes 45-aastane mees oma abikaasat, 49-aastast naist. Politseinikud toimetasid mehe kainenema.

Vargused

2. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval murti sisse sõidukisse ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on üle 4800 euro.

2. septembril teatati, et Lasnamäel Liikuri tänaval on murtud sisse sõidukisse. Kahju on üle 1000 euro.

3. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval varastati korterist erinevaid esemeid. Kahju on 3000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

3. septembril teatati, et Saue vallas korteris ründas 43-aastane mees oma elukaalast, 24-aastast naist. Kiirabi toimetas naise haiglasse, politseinikud pidasid mehe kinni.

3. septembril teatati, et Paldiskis korteris lõi 37-aastane mees oma elukaaslast, 36-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

2. septembril alustati menetlust selles, et nädal varem varastati Maardus Kärmu tänaval ehitussoojakust erinevaid tööriistu koguväärtusega ligikaudu 3200 eurot.

Piiriturvalisus

2. septembril koostati lahkumisettekirjutus ja sissesõidukeeld kaheks aastaks 1988. aastal sündinud Ameerika Ühendriikide kodanikule. Naine osutas Eestis raha eest seksuaalteenuseid.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kelmus

Politseile laekus teade, et Tartus elava naise pangakontolt on võetud tema teadmata välja 150 eurot. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Viljandimaa

Tapmine

4. septembril kella 13.25 ajal sai politsei teate, et Viljandis Tehnika tänava eramus on tapetud 59-aastane mees. Tapmises kahtlustatavana peeti kinni samas eramus viibinud ja ühes tapetud mehega alkoholi tarvitanud 60-aastane mees. Raske kuriteo motiiv ja muud üksikasjad selgitatakse kriminaaluurimise käigus.

Piiriturvalisus

2. septembril kella 15.40 ajal peeti Võru maakonnas Setomaa vallas Värska aleviku lähedal kinni Hollandi Kuningriigi kodanik, kes ületas ebaseaduslikult ajutise kontrolljoone, liikudes Venemaa Föderatsiooni piiritähiseni ja tagasi. Isikut karistati rahatrahviga.

2. septembril kella 14.50 ajal peeti Koidula piiripunktis Eestist lahkumisel kinni Iisraeli Riigi kodanik, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 24 kalendripäeva seadusliku aluseta. Isikut karistati rahatrahviga, talle kohaldati kuueks kuuks sissesõidukeeld ja lubati riigist lahkuda.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

2. septembril teatati politseile, et Kundas Tööstuse tänavale pargitud veoautodest on varastatud kütusepaagi korgi lõhkumise teel diiselkütust. Juhtunu täpsemad asjaolud, sealhulgas kahju summa, selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Maleva tänaval lõi 33-aastane mees 37-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

2. septembril teatati politseile, et Narvas Uusküla tänaval asuvas korteris lõi 40-aastane mees 39-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

Politseile teatati, et ajavahemikul 3.- 4. septembrini varastati Kiviõlis Viru tänavale pargitud sõiduautost kütusepaagi korgi lõhkumise teel 70 liitrit diiselkütust. Kahju on kokku 230 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Politseile teatati, et ajavahemikul 3.- 4. septembrini varastati Jõhvi vallas Kotinuka külas seisnud metsamasinast ukse lõhkumise teel võtmekimp, tööriistu ja kütusepaagist diiselkütust. Juhtunu täpsemad asjaolud, sealhulgas kahju summa, selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Politseile teatati, et ajavahemikul 3.- 4. septembrini varastati Sillamäel Ranna tänaval asuvast korterist sülearvuti Dell ja mobiiltelefon Samsung koos kaitseümbrisega. Kahju summa on 348 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

2. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Endla tänaval asuvast korterist varastati ukse lõhkumise teel sülearvuti ja televiisor. Kahju on kokku 600 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

2. septembril teatati politseile, et Narvas Pähklimäe tänaval asuvast korterist varastati ukse lõhkumise teel sularaha ja ehteid. Juhtunu täpsemad asjaolud, sealhulgas kahju summa, selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Politseile teatati, et 2. septembril varastati Jõhvis Hariduse tänaval ehitusobjektil asuvast soojakust tööriistu. Juhtunu täpsemad asjaolud, sealhulgas kahju summa, selgitab politsei kriminaalmenetluses.

2. septembril teatati politseile, et Lüganuse alevikus seisnud ekskavaatorist on varastatud LED-valgustus, raadiosaatja, originaalvõti, jahutusvedelikku ja diiselkütust. Juhtunu täpsemad asjaolud, sealhulgas kahju summa, selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

2. septembril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine kahel Venemaa kodanikul. Neile määrati rahatrahv, kohaldati riiki sisenemise keeld ning koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul.

2. septembril tõkestati Eestisse sisenemine Narva-1 piiripunktis viiel Venemaa Föderatsiooni kodanikul ja kahel Ukraina kodanikul.

3. septembril tõkestati Eestisse sisenemine Narva-1 piiripunktis kuuel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, neljal Moldova kodanikul, ühel Iisraeli kodanikul ja üheksal Ukraina kodanikul.

4. septembril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa kodanikul. Talle määrati rahatrahv, kohaldati riiki sisenemise keeld ning koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul.

4. septembril tõkestati Eestisse sisenemine Narva-1 piiripunktis kuuel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, ühel Moldova kodanikul ja kahel Ukraina kodanikul.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa


Kehaline väärkohtlemine

4. septembril sai politsei teate, et Pärnus eramajas lõi 56-aastane mees 55-aastast meest, kes sai viga.


Vargus

2. septembril sai politsei teate, et Pärnus Jannseni tänaval varastas 59-aastane mees toidukaupa. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine

3. septembril sai politsei teate, et Rapla vallas ähvardas 61-aastane naine õhkrelvaga talle tuttavat 68-aastast meest. Politsei pidas naise kinni ning relv võeti hoiule.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.