Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2022-09-13 08:20:58)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 146 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli neli avaliku korra rasket rikkumist, 51 varavastast kuritegu, sealhulgas 42 vargust (neli eluruumidest ja kaks sõidukitest). Lähisuhtevägivalla teateid oli 152. Nädalavahetuse jooksul juhtus 12 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga 13 inimest. Liikluses tabati 86 alkoholijoobes ja kuus narkojoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati 103 sisenemiskeeldu, tuvastati kümme Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja neli piirirežiimi rikkumist. Eestist saadeti välja kaks inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised
9. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval löödi 25-aastast naist. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

10. septembril teatati, et Mustamäel E. Vilde teel kaklesid 24-aastane ja 51-aastane mees. Kiirabi toimetas mõlemad haiglasse kontrolli.

Kehalised väärkohtlemised

10. septembril teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval toimus konflikt 34-aastase mehe ja 21-aastase mehe vahel. Mõlemad said kehavigastusi.

10. septembril teatati, et Haaberstis Ehitajate teel tiris 46-aastane mees oma elukaaslast, 45-aastast naist juustest. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes.

10. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Tuulemaa tänaval korteris 40-aastane mees ründas oma abikaasat, 36-aastast naist, ja 34-aastast naist. Mees lahkus enne patrulli saabumist.

11. septembril teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel löödi 29-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi. Juhtunu asjaolud on täpsustamisel.

11. septembril teatati, et 20-aastane naine lõi Kristiines Nõmme teel pudeliga 25-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid naise kinni.

11. septembril teatati, et 44-aastane mees lõi Lasnamäel Hooldekodu teel 39-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi.

11. septembril teatati, et 40-aastane naine ründas Kesklinnas Sadama tänaval 46-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 40-aastase naise kinni.

11. septembril teatati, et 44-aastane mees lõi Kesklinnas Lastekodu tänaval 44-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Asja rikkumine ja hävitamine

10. septembril teatati, et Rae vallas põleb sõiduauto. Kahju hinnanguliselt 10 000 eurot. Põlengu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
9. septembril teatati, et 54-aastane mees ründas Loksal Tööstuse tänaval asuvas korteris oma elukaaslast, 61-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

11. septembril teatati, et 21-aastane naine ründas Maardus Ringi tänaval oma abikaasat, 27-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid naise kinni.

Piiriturvalisus

9. septembril saabusid Kutaisist Tallinna lennujaama kolm Gruusia kodanikku: 1984. aastal ja kaks 1991. aastal sündinud meest. Nende reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged, samuti puudusid neil reisi eesmärki ning tingimusi õigustavad dokumendid. Meestele koostati sisenemiskeelud ning nad toimetati kuni tagasilennu võimaluseni kinnipidamiskeskusesse.

9. septembril koostati lahkumisettekirjutus ja sissesõidukeeld pooleteiseks aastaks 1993. aastal sündinud Venezuela Bolívari Vabariigi kodanikule. Naine osutas Tallinnas raha eest seksuaalteenuseid.

9. septembril koostati lahkumisettekirjutus ja sissesõidukeeld üheks aastaks 1993. aastal sündinud Brasiilia Vabariigi kodanikule. Mees osutas Tallinnas raha eest seksuaalteenuseid.

10. septembril saabus Tallinna lennujaama Antalyast 2000. aastal sündinud Türgi Vabariigi kodanik, kelle reisi eesmärgi kohta antud ütlused olid ebaselged, puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Samuti ei olnud piisavalt rahalisi vahendeid. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ning talle koostati piiril sisenemiskeeld. Mees toimetati kinnipidamiskeskusesse kuni tagasilennu võimaluseni.

11. septembril saabusid Istanbulist Tallinna lennujaama kaks Usbekistani Vabariigi kodanikku, 1997. ja 1999. aastal sündinud mehed, kellel puudusid kehtivad viisad või elamisload. Samuti polnud neil muid reisi eesmärki ning tingimusi õigustavaid dokumente. Meestele koostati sisenemiskeelud ning nad toimetati kuni tagasilennu võimaluseni kinnipidamiskeskusesse.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

11. septembril teatati politseile, et Sillamäel V. Tškalovi tänaval löödi 30-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

11. septembril teatati politseile, et Narvas Energia tänaval asuvas korteris lõi 57-aastane mees 52-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

11. septembril teatati politseile, et Jõhvis Narva maanteel lõi 53-aastane mees omavahelise konflikti käigus 43-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

11. septembril teatati politseile, et Edise külas tekitas 25-aastane mees füüsilisi vigastusi 18-aastasele naisele. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

10. septembril teatati politseile, et Narvas Laastu tänaval löödi 46-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

9. septembril teatati politseile, et Narvas Võidu prospektil asuvas korteris lõi 51-aastane mees 53-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargused

11. septembril teatati politseile, et Narvas Haigla tänaval asuvast hoonest varastati mobiiltelefon Samsung. Kahju on kokku 949 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

11. septembril teatati politseile, et Narvas Partisani tänaval asuvast korterist varastati akna luku lõhkumise teel sularaha ja isiklikke esemeid. Juhtunu täpsemad asjaolud, sealhulgas kahju summa, selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

9. septembril avastasid piirivalvurid Narva jõel väikelaeva, millel viibinud seltskond ei olnud piiriveekogule minekut nõuetekohaselt registreerinud. Piirivalvurid selgitasid piiriveekogule registreerimise toimingut ja tegid neile suuline hoiatus.

9. septembril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine kolmel Venemaa kodanikul. Neile määrati rahatrahv, kohaldati riiki sisenemise keeld ning koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul.

9. septembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kaheksal Venemaa Föderatsiooni kodanikul, ühel Gruusia kodanikul ja 18 Ukraina kodanikul. Tõkestatud isikud ei olnud sõjapõgenikud ning neil puudus seaduslik alus Eesti Vabariiki sisenemiseks, sest isikute reisi eesmärkide kohta antud ütlused olid ebaselged ja neil puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

10. septembril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa kodanikul. Isikule määrati rahatrahv, kohaldati riiki sisenemise keeld ning koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul.

10. septembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine 15 Venemaa Föderatsiooni kodanikul, ühel Moldova kodanikul ja üheksal Ukraina kodanikul. Tõkestatud isikud ei olnud sõjapõgenikud ning neil puudus seaduslik alus Eesti Vabariiki sisenemiseks, sest isikute reisi eesmärkide kohta antud ütlused olid ebaselged ja neil puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised
10. septembril sai politsei teate, et Tartus Mõisavahe tänava läksid abikaasad ühise alkoholitarvitamise käigus tülli, mille käigus lõi mees oma 62-aastast abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

9. septembril teatati politseile, et Tartu vallas läksid ühise alkoholitarvitamise käigus omavahel tülli isa ja poeg. Tüli eskaleerus rüseluseks, mille käigus sai 51-aastane poeg viga. Juhtunu osas alustati kriminaalmenetlus.

Piiriturvalisus

11. septembril kohaldati Luhamaa piiripunktis sissesõidukeeld Kõrgõzstani kodanikule, kes oli Eestis viibinud seadusliku aluseta kümme päeva.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

11. septembril sai politsei teate, et Haapsalus lõi 34-aastane joobes mees 30- ja 50-aastast meest. Politsei pidas 34-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

9. septembril sai politsei teate, et Pärnus läks 26-aastane mees korteris kallale oma elukaaslasele, 28-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

10. septembril sai politsei teate, et Häädemeeste vallas läks 38-aastane naine kallale tuttavale 58-aastasele naisele, kes sai viga.

10. septembril sai politsei teate, et Pärnus lõi Aia tänaval seni tuvastamata isik 34-aastast meest, kes sai viga.

12. septembril sai politsei teate, et Põhja-Pärnumaa vallas lõi 72-aastane mees 80-aastast meest, kes sai viga.

Vargus

9. septembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 4. septembril varastati Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutuses 38-aastaselt mehelt jope. Vargusega tekitatud kahju on ligemale 250 eurot.

Raplamaa

Avaliku korra rasked rikkumised

11. septembril sai politsei teate, et Kehtna vallas lõi 35-aastane mees elumajade vahel 55-aastast meest. Politsei pidas 35-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

11. septembril sai politsei teate, et Raplas löödi Kauba tänaval meelelahutusasutuses 35-aastast meest, kes sai viga. Lööja isik on kindlaks tegemisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.