Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala eelinfo 19. - 25. september (2022-09-19 08:09:42)

Esmaspäev, 19. september

· Minister Madis Kallas osaleb Eesti Kunstiakadeemia Jätkusuutliku disaini ja materjalide labori DiMa näituse avamisel.

· Kell 13.00 toimub veebis Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi poolt koordineeritav ministeeriumite ülene tuuleenergeetika ümarlaud.

Teisipäev, 20. september

· Algusega kell 9.45 toimub Keskkonnaameti ja Keskkonnaministeeriumi veebikoolitus kohalikele omavalitsustele vee ning maapõue teemadel.

Kolmapäev, 21. september

· Minister Madis Kallas kohtub Briti suursaadiku Ross Alleniga ja hiljem ka Egiptuse saadikuga.

· Algab kuni pühapäevani kestev Matsalu loodusfilmide festival (www.matsalufilm.ee).

· Tartus Eesti Maaülikooli peahoones toimub puiduenergiale keskenduv seminar "Puit energiaks? 2022". Modereerib KIKi juhtaja Andrus Treier. Tänavu keskendutakse puidu kandvale rollile nii energiajulgeoleku- kui ka kliimakriisi leevendajana. Seminari esimeses plokis keskendutakse puidule süsinikubilansi ja kliimakriisi vaatenurgast, pealelõunane plokk süveneb energiakriisi leevendamise lahendustesse. Seminari korraldavad Erametsakeskus, Eesti Taastuvenergia Koda ja Riigimetsa Majandamise Keskus. Seminari on võimalik jälgida ka interneti vahendusel. Rohkem infot Erametsakeskuse kodulehelt.

Neljapäev, 22. september

· Kell 10.00 toimub Kõmsi rahvamajas projekti "Loodusrikas Eesti" ja Matsalu loodusfilmide festivali seminar "Kohtuvad keskkonnateadlikkus ja looduskaitse".

· Kell 10-12 toimub KIKi ja Keskkonnaministeeriumi eestvedamisel LIFE veebipõhine töötuba, kus jagab oma teadmisi ja kogemusi Euroopas kõrgelt hinnatud LIFE taotluste koostaja ja projektijuht Annely Holm. Töötuba on hea võimalus enne taotlusvooru lõppemist suhelda otse eksperdiga ning leida vastuseid seni vastamata jäänud küsimustele. Lisainfo KIKi kodulehelt.

Reede, 23. september

· Minister Madis Kallas osaleb Rohepoliitika juhtkomisjoni istungil.

Laupäev, 24. september

· Kell 9.30 algab RMK eestvõttel Kabli külastuskeskus sügisese linnupäev. Kabli linnujaamas on käimas 53 hooaeg, kus kõigil linnuhuvilistel on võimalus tulla tutvuma sügisrändega. Iga-aastane lindude ränne on üks looduse suuremaid mõistatusi, mida inimesed on jälginud põlvkondade kaupa. Linnupäeval osalemisest anna teada telefonidel 5302 0833; 5058242 või e-posti teel info.kabli@rmk.ee. Linnupäev on tasuta. Lisainfo RMK kodulehelt https://www.loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#1935

Pühapäev, 25. september

· Kell 12.00 algab kuhjalava ehitamine Matsalu rahvuspargi Kelu luhta.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.