Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2022-10-12 08:15:35)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 92 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 50 varavastast kuritegu, sealhulgas 36 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 31. Juhtus kaks inimvigastusega liiklusõnnetus, milles sai viga kaks inimest. Liikluses tabati 7 alkoholijoobes ja üks narkojoobekahtlusega juht.

Piiril väljastati 21 sisenemiskeeldu ning tuvastati üks viisaeeskirja rikkumine. 10. oktoobril tuli üle piiri Eestisse 104 Ukraina kodanikku, kellest 43 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardamine

10. oktoobril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel üritas 33-aastane mees poest kaupa varastada. Kinnipidamisel ähvardas ta turvatöötajat noaga. Politseinikud toimetasid mehe kinnipidamiskeskusesse.

Kehaline väärkohtlemine

10. oktoobril teatati, et Lasnamäel Majaka tänaval korteris ründas alkoholijoobes 35-aastane mees talle tuttavat 61-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

10. oktoobril teatati, et Tartus A. Haava tänava korrusmaja keldrist on varastatud reisi- ja tööriistakohver. Kahju on 500 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

10. oktoobril teatati, et Tartus Tiigi tänaval lõi 41-aastane mees oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Võrumaa

Vargus

Ööl vastu 10. oktoobrit ärandati Võrust Kalevi tänava eramaja hoovist musta värvi 2018. aasta Toyota Land Cruiser.

Piiriturvalisus

10. oktoobri hilisõhtul kontrolliti Luhamaa piiripunktis Serbia numbrimärkidega Mercedese sõidukit ning selle roolis olnud meest. Kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et Serbia kodaniku esitatud juhiluba oli võltsimistunnustega. Kuna mees oli nõus menetluskulude ja võimaliku karistusena mõistetava rahalise karistuse asendamise maksega riigituludesse, siis kriminaalmenetlust ei alustatud. Ta tasus riigituludesse 150-eurot ning ta jäi piiripunkti ootama juhtimisõigust omavat sohvrit.

10. oktoobril tõkestati Koidula piiripunktis riiki sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kelle lühiajaline viisa oli kehtetu. Isikule väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Ööl vastu 11. oktoobrit saabus Luhamaa piirikontrolli Moldova kodanik, kel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Talle väljastati sisenemiskeeld ning ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Tuuslari tänaval tekitati füüsilisi vigastusi 32-aastasele naisele. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

10. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Estonia puiesteel asuvas korteris lõi 71-aastane mees oma 76-aastast elukaaslast. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Piiriturvalisus

10. oktoobril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kümnel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kolmel Ukraina kodanikul ning ühel Moldova, Ameerika, Gruusia ja Iisraeli kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastame vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargused

10. oktoobril sai politsei teate, et Paides varastati eramaja hoovilt laste ja täiskasvanute riideid. Vargusega tekitatud kahju on üle 420 euro.

10. oktoobril sai politsei teate, et Türi vallas varastati hakkepuitu. Vargusega tekitatud kahju on hinnanguliselt 2700 eurot.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

11. oktoobri varahommikul sai politsei teate, et Pärnus lõi 44-aastane naine Pikal tänaval meelelahutusasutuse ees 29-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas 44-aastase naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.