Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-10-20 08:09:37)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine, 45 varavastast kuritegu, sealhulgas 35 vargust (3 eluruumidest; 1 sõidukist). Lähisuhtevägivalla teateid oli 23. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 3 alkoholi- ja 2 narkojoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati 12 sisenemiskeeldu ning tuvastati 5 Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

18. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinna Kalaranna tänaval asuvasse kioskisse on murtud sisse ja varastatud raha. Esialgne kahju on 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Arvutikelmus

14. oktoobril avastas Põlvamaal elav naine, et tema pangakontolt on tema teadmata välja võetud 230-eurot sularaha. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

18. oktoobril teatati politseile, et 17. oktoobrini varastati Jõhvis Tartu maanteel asuva poe territooriumilt kivivilla. Juhtunu täpsemad asjaolud, sealhulgas kahju summa, selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

18. oktoobril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine seitsmel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, ühel Armeenia kodanikul ja neljal Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastame vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

18. oktoobri hilisõhtul sai politsei teate, et Pärnus ähvardas 47-aastane mees bussipeatuses relvataolise esemega 30-aastast meest. Politsei pidas 47-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Relvataoliseks esemeks osutus õhkrelv.

Raplamaa

Vargus

18. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kohila vallas on ettevõtte laost varastatud erinevat tüüpi puitmaterjali. Vargusega tekitatud kahju on üle 2400 euro.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.