Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-11-03 08:46:34)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 98 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks röövimine ja 55 varavastast kuritegu, sealhulgas 45 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Lähisuhtevägivalla teateid oli 28.

Ööpäeva jooksul juhtus kaks inimvigastusega liiklusõnnetust, milles sai viga kaks inimest. Liikluses tabati üks alkoholi- ja kaks narkojoobes sõidukijuhti.

Piiril väljastati 18 sisenemiskeeldu. Registreeriti üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

31. oktoobril tuli üle piiri Eestisse 101 Ukraina kodanikku, kellest 63 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn

Vargus

1. novembril varastati Lasnamäe Peterburi tee kortermaja keldrist ehitustööriistu. Kahju on 700 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

1. novembril teatati, et Maardu linnas Rõikheina teel lõi 47-aastane mees 46-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

1. novembril sai politsei teate Loksa linna Posti tänava kortermajja, kus 43-aastane mees lõi enda elukaaslast, 37-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

1. novembril teatati, et Paldiski linnas Rae tänaval lõid seni tuvastamata inimesed 52-aastast meest.

LÕUNA PREFEKTUUR


Tartumaa

Asja omavoliline kasutamine

1. novembri hommikul teatati, et Tartust Marja tänavalt ärandas üks naine sõiduauto Land Rover ning tegi sellega lauluväljaku juures avarii. Politsei pidas ebaadekvaatselt käitunud 25-aastase juhtimisõiguseta naise kinni ning toimetas raviasutusse. Omanik sai oma masina tagasi ning juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Valgamaa

Vargus

1. novembril avastati, et Valgas Aia tänaval on sisse murtud elamu keldriboksi, kust varastati paadimootor ja Stihli saag. Kahju on 650 eurot.

Piiriturvalisus

1. novembril kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kolme Moldova kodanikku, kelle isiklike asjade hulgast leiti teistele inimestele kuulunud dokumendid. Piirivalvurid võtsid võõrad dokumendid piiripunkti saabunutelt ära, et need siis Moldova Vabariigi suursaatkonda tagastada. Piirikontrolli järel lubati isikutel riiki siseneda.

Ööl vastu 2. novembrit tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kel puudus alus Schengeni alale sisenemiseks. Naisele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Piiriturvalisus

1. novembril avastasid piirivalvurid Narva linna piirivööndis lendamas mehitamata õhusõiduki. Piirivalvurid selgitasid droonilennutajale, et Eesti Vabariigis ei tohi ilma Transpordiametiga kooskõlastuseta ja PPA-d eelnevalt teavitamata piirivööndis mehitamata õhusõidukit lennutada. Isikule määrati rahatrahv 100 eurot.

1. novembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine neljal Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kuuel Moldova kodanikul ja seitsmel Ukraina kodanikul ning ühel Sri Lanka kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks või nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

1. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 25. oktoobri pärastlõunal varastati Järva-Jaanis kauplusest kolm paari tööpükse. Vargusega tekitatud kahju on 345 eurot.

Pärnumaa

Kelmus

1. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 27. oktoobril ostis 60-aastane mees ettevõtte nimele sõiduauto Toyota ning tasus ettemaksuarve Revolut Bank UAB arvele. 31. oktoobril selgus, et ülekanne ei ole läinud autot müünud ettevõtte arvele ning et ettemaksuarvel olev arveldusarvenumber ei vasta autot müünud ettevõtte arvenumbrile. Tekitatud varaline kahju on ligemale 32 000 eurot.

Raplamaa

Vargus

1. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 20. oktoobri pärastlõunal varastati Raplas Viljandi maanteel kauplusest alkohoolseid jooke. Vargusega tekitatud kahju on üle 400 euro.

Saaremaa

Vargus

31. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 24. oktoobril varastati Saaremaal sõiduautost sülearvuti Apple MacBook Air. Vargusega tekitatud varaline kahju on ligemale 1000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.