Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 48. nädala eelinfo (2022-11-28 08:07:22)


Esmaspäev, 28. november

· Kell 14.30 kohtub maaeluminister Urmas Kruuse Ungari suursaadiku Pál Andrásega.

Teisipäev, 29. november

· Kell 12 osalevad maaeluminister Urmas Kruuse ja kantsler Marko Gorban Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) strateegiakava tutvustusüritusel, mis toimub Saaremaal Kõljala rahvamajas. Strateegiakava tutvustavad Maaeluministeeriumi maaelupoliitika ja analüüsi osakonna juhataja Olavi Petron, põllumajanduspoliitika osakonna juhataja Kristel Maidre ja maakasutuspoliitika osakonna juhataja Katrin Rannik. ÜPP strateegiakava aastateks 2023-2027 hõlmab otsetoetusi ning maaelu arengu toetusi. Rohkem infot strateegiakavast, tutvustamise üritustest ja nendele registreerimisest leiab Maaeluministeeriumi kodulehelt https://www.agri.ee/upp-2023-2027.

Kolmapäev, 30. november

· Kell 10 osaleb Maaeluministeeriumi kantsler Marko Gorban Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) strateegiakava tutvustusüritusel, mis toimub Hiiumaal Kärdla kultuurikeskuses. Strateegiakava tutvustavad Maaeluministeeriumi maaelupoliitika ja analüüsi osakonna juhataja Olavi Petron, põllumajanduspoliitika osakonna juhataja Kristel Maidre ja maakasutuspoliitika osakonna juhataja Katrin Rannik.

· Kell 10 avab toiduohutuse asekantslerja Eesti esindaja EFSA juhatuses Hendrik Kuusk Euroopa Toiduohutusameti (EFSA) koostöövõrgustikes osalevate Eesti ekspertide aastat kokku võtva kohtumise, mis toimub Swissôtel Tallinna Tornimäe saalis. Lisaks annab ülevaate oma senisest tegevusest Veterinaar- ja Toidulaboratooriumi riskihindamise osakond. Fookuses on toiduohutuse ja loomatervise valdkonna teaduskoostöö EFSAga ja selle arengusuunad. Üritusel osalevad eksperdid Eesti Maaülikoolist, Tervise Arengu Instituudist, Põllumajandus- ja Toiduametist, Veterinaar- ja Toidulaboratooriumist, Tartu Ülikoolist, Keemilise ja Bioloogilise Füüsika Instituudist, Põllumajandusuuringute Keskusest, Eesti Taimekasvatuse Instituudist, Keskkonnaministeeriumist ja Maaeluministeeriumist.

· Kell 12 kohtub maaeluminister Urmas Kruuse AS-i Eesti Varude Keskus korraldataval töölõunal koos tervishoiu-,toidu- ja vedelkütuste valdkonna turuosaliste esindajatega, et võtta kokku möödunud aasta ja rääkida uue aasta ootustest.

Neljapäev, 1. detsember

· Kell 10 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse valitsuse istungil ja valitsuskabineti nõupidamisel.

Reede, 2. detsember

· Kell 11 osaleb Maaeluministeeriumi kantsler Marko Gorban Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) strateegiakava tutvustusüritusel, mis toimub Ida-Virumaal Jõhvi vallas Tammiku rahvamajas. Strateegiakava tutvustavad Maaeluministeeriumi maaelupoliitika ja analüüsi osakonna juhataja Olavi Petron, põllumajanduspoliitika osakonna juhataja Kristel Maidre ja maakasutuspoliitika osakonna juhataja Katrin Rannik.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.