Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algab konkurss RMK metsamajanduse valdkonna juhatuse liikme ametikohale (2023-02-02 07:44:37)

Seoses praeguse juhatuse liikme Tavo Uuetalu ametiaja lõppemisega kuulutab RMK välja konkursi metsamajanduse valdkonna juhatuse liikme ametikohale. Konkursi korraldab Fontes, kandideerida saab kuni 21.02.2023.

Kandidaatidele esitatavate ootuste ja nõudmistega saab täpsemalt tutvuda töökuulutuses Metsamajanduse valdkonna juhatuse liige - Fontes talendipank.

Metsamajandamine on RMK üks kahest peamisest ülesandest ning selles valdkonnas tehtavad otsused mõjutavad riigimetsade käekäiku paljude aastate vältel. Metsamajanduse tegevusvaldkonna sisuks on metsa uuendamise, kasvatamise, raiete, puiduveo, energiapuidu tootmise ning metsateede ja kuivendussüsteemide korrashoiu juhtimine ning korraldamine.

RMK juhatus on kolmeliikmeline. Alates 1.11.2022 on RMK juhatuse esimees Mikk Marran. Looduskasutuse valdkonna juhatuse liige on Kristjan Tõnisson. Tavo Uuetalu lahkub juhatuse liikme kohalt 30. aprillil olles olnud RMK juhatuse liige alates 2002. aastast. RMK juhatuse liikme ametiaeg on viis aastat.

RMK on Eesti riigile kuuluva metsa ja teiste mitmekesiste looduskoosluste hoidja, kaitsja ja majandaja. RMK kasvatab metsa, hoiab loodusväärtusi, teenib riigile metsa majandades tulu, loob looduses liikumise võimalusi ja jagab loodusharidust.


 

Allikas: RMK 01.02.2023 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.