Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu seab visioonikonverentsil pikaajalisi sihte (2023-04-13 07:47:54)


5. mail toimub V Spa konverentsikeskuses Tartu linna visioonikonverents "Meie linna lood". Konverents toob kokku inimesed erinevatelt elualadelt ja kutsub kaasa mõtlema, milline on Tartu roll praegu ja kuhu lähikümnendil sihte seada.

Visioonikonverents juhatab sisse Tartu linna uue arengukava koostamise, mis seab Tartu linna olulisemad arengusuunad aastani 2035.

Tartu linnapea Urmas Klaas kutsub linlasi konverentsist osa võtma ja Tartu tuleviku teemadel kaasa rääkima. "Tartu linn on väga rikas erinevate lugude poolest, mis räägivad ülikoolilinnast, siinsest kultuurielust, legendaarsetest tartlastest või meie ettevõtlikkusest. Kuid meie lugudesse on just viimastel aastatel tulnud palju uusi märksõnu ja teemasid, mis mõjutavad meie tulevikku veel pikalt - ellujäämise kunstid, kestlik areng, elurikkus, nutikas majandus. Konverentsil arutleme, kuidas me oma lähitulevikku kujundama peaksime," lisas linnapea.

Konverentsil jagavad inspiratsiooni disainer ja ettevõtja Tõnu Runnel, tippjuht Paavo Nõgene, ökoloog Tuul Sepp, keskkonnateadlane Erik Puura, geeniteadlane Lili Milani, soojaettevõtja Margo Külaots, diplomaat Kaimo Kuusk, lavastaja Elise Metsanurk, kirjanik Berk Vaher ja teised tuntud tartlased.

Konverentsipäeva juhib Marii Karell.

Rohkem infot konverentsi kohta ja registreerimislink: https://www.tartu.ee/visioonikonverents

Registreerumine on avatud 28. aprillini. Konverentsilt toimub ka videoülekanne.

Konverentsi korraldavad Tartu linn ja Tartu Ülikooli kestliku arengu keskus.

 

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.