Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-04-21 07:14:19)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 45 varavastast kuritegu, sealhulgas 35 vargust, neist omakorda 3 sõidukitest ja 3 eluruumidest.

Registreeriti kaks inimkannatanuga liiklusõnnetust, milles sai viga kokku kaks inimest. Juhtimiselt kõrvaldati üheksa narkootikumide või alkoholi tarvitamistunnustega sõiduki juhti.

Üle piiri Eestisse tuli 69 Ukraina kodanikku, kellest 35 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

19. aprillil teatati, et Kesklinnas Tartu maanteel lõi 57-aastane naine 55-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.


19. aprillil teatati, et Kesklinnas Gonsori tänaval korteris tõukas 39-aastane mees enda endist elukaaslast, 35-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

19. aprillil teatati, et Kesklinnas Herne tänaval ründas 28-aastane mees enda elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Harjumaa
19. aprillil teatati, et Paldiski linnas tekkis konflikt tuttavate meeste vahel, mille käigus 34-aastane mees lõi teist meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Piiriturvalisus

19. aprillil koostati sisenemiskeelud ning toimetati kinnipidamiskeskusesse tagasilennu võimalust ootama kolm Gruusia kodanikku. Meestel puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki.

19. aprillil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja määrati pooleks aastaks sissesõidukeeld 1980. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule, kuna naine viibis Eestis ebaseaduslikult.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Arvutikelmus

19. aprillil pöördus politseisse 49-aastane naine, kelle lähisugulane oli tema teadmata kasutanud ID-kaarti ja selle paroole laenu võtmiseks ning erinevate teenuste tellimiseks. Esialgne tekitatud kahju on 12 072 eurot.

Tartumaa

Vargused

19. aprillil teatati politseile, et Tartus Kalda teel on kaubanduskeskuse parklast varastatud kaks lukustatud elektrilist tõukeratast Xiaomi Pro 2. Vargusega tekitatud kahju on 1100 eurot.

19. aprillil laekus politseile teade, et Tõrvandi alevikus Ringtee tänaval asuva kortermaja trepikojast on varastatud lukustamata jalgratas Scott Aspect 770. Vargusega tekitatud kahju on 440 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

19. aprillil sai politsei teate, et Narvas Kangelaste prospektil asuvas korteris lõi 56-aastane mees enda 51-aastast abikaasat. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

19. aprillil sai politsei teate, et Narvas Pähklimäel asuvas korteris lõi 33-aastane naine enda 52-aastast ema. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

19. aprillil sai politsei teate, et Jõhvis Kuldreneti tänaval lõi 65-aastane naine 41-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

19. aprillil teatati politseile, et Narva-Jõesuus Nurme tänaval lõi 41-aastane mees enda 45-aastast abikaasat. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargus

Politsei sai teate, et ajavahemikus 14. aprill kuni 15. aprill varastati Narva linnas asuvast hotellist esemeid väärtuses 850 eurot.

Lääne-Virumaa

Vargus

17. aprillil sai politsei teate, et Kunda linnas asuvas tanklas parkinud veoautost varastati kütust. Vargusega tekitatud kahju on 380 eurot.

Piiriturvalisus

19. aprillil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise viiel Ukraina, kolmel Venemaa ja kolmel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

19. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Pärnus varastati sõiduautost Volkswagen Tiguan erinevaid esemeid. Vargusega tekitatud varaline kahju on 370 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.