Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2023-04-28 07:31:26)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 52 varavastast kuritegu, sh 38 vargust. Inimkannatanuga liiklusõnnetuste kohta teateid ei laekunud. Juhtimiselt kõrvaldati seitse narkootikumide või alkoholi tarvitamistunnustega sõiduki juhti.

Ööpäeva jooksul tuli üle piiri Eestisse 105 Ukraina kodanikku, kellest 59 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

26. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Erika tänaval lõi seni tuvastamata inimene 32-aastast meest.

Vargus

26. aprillil varastati Põhja-Tallinnas Kolde puiestee kortermaja koridorist lukustatud elektritõukeratas. Kahju on 429 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

26. aprillil teatati politseile, et Tartus Staadioni tänaval on maja hoovis olevast kuurist varastatud jalgratas. Ratta küljes oli eemaldatav telefonihoidja, pudelihoidja ja pakiraam. Vargusega tekitatud kahju on 900 eurot.

27. aprillil sai politsei teate, et Tartus Laia tänava kortermaja kahest korterist on varastatud erinevaid esemeid. Vargusega tekitatud kahju on ligikaudu 1725 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

26. aprillil sai politsei väljakutse, kus naabrid andsid teada, et Tartus Mõisavahe tänava kortermaja korterist kostab karjumist. Kui politseinikud sündmuskohale jõudsid, siis selgus, et alkoholijoobes 46-aastane mees oli löönud 31-aastast naist. Kiirabi toimetas vigastada saanud naise haiglasse. Politseinikud viisid mehe Tartu vanglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

25. aprillil sai politsei väljakutse, et Tartumaal Luunja vallas on võõras inimene eramaja territooriumil jalutamas. Politseinikud tuvastasid sündmuskohale jõudes, et tegu on Tadžikistani kodanikuga, kes oli viibinud Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 85 päeva ja neist kõik Eestis. Inimene võeti ebaseaduslikult riigis viibiva isikuna arvele ning talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 14 päeva jooksul. Mehele kehtestati Schengeni alale sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

26. aprillil kontrolliti Luhamaa piiripunktis Kõrgõzstani numbrimärgiga veoautot, haagist ja selle juhti. Piirivalvurid avastasid juhi dokumentide hulgast võõrale luksusautole kuulunud omanditunnistuse, mida ei olnud koormas. Omanditunnistuse võttis piirivalve hoiule. Pärast menetlustoiminguid lahkus veoautojuht Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. aprillil sai politsei teate, et Ahtmes Puru teel lõi 37-aastane mees 55-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kelmus

Politsei poole pöördus Ida-Virumaal elav naine, kes soovis Facebook Marketplace vahendusel osta endale mobiiltelefoni. Naine kandis müüjale 200 eurot, kuid ei ole tänaseni kätte saanud ostetud telefoni. Müüja ei vasta enam naise kirjadele. Kelmusjuhtumi üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

Vargused

24. aprillil sai politsei teate, et Narvas Kivilinna tänaval asuvas kortermaja keldrist varastati jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 550 eurot.

25. aprillil sai politsei teate, et Kiviõlis varastati tanklas parkinud kahest veoautost kütust. Vargusega tekitatud kahju on 1120 eurot.

Lääne-Virumaa

Vargus

24. aprillil sai politsei teate, et Aseri alevikus Tsemendi tänaval varastati seisvast ekskavaatorist 150 liitrit kütust. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

Piiriturvalisus

26. aprillil tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise kahel Ukraina, ühel Venemaa ja ühel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

26. aprillil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 24. aprillil võttis 39-aastane mees Pärnus Papiniidu tänaval kauplusest enam kui 1900 väärtuses tooteid, läbis kassaliini ja jättis esemete eest tasumata. Kaupluse turvatöötaja pidas 39-aastase mehe kinni ja andis ta politseile üle.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.