Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-05-05 15:37:52)

 

Ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 124 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 70 varavastast kuritegu, sh 32 vargust. Juhtimiselt kõrvaldati viis narkootikumide või alkoholi tarvitamistunnustega sõiduki juhti.

Ööpäeva jooksul tuli üle piiri Eestisse 102 Ukraina kodanikku, kellest 59 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

4. mail teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval korteris tõukas 55-aastane mees enda abikaasat, 51-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.


4. mail teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval korteris lõi 39-aastane mees 34-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.


4. mail teatati, et Kesklinnas Narva maanteel korteris tekkis konflikt 69-aastase naise ja 68-aastase mehe vahel, mille käigus mõlemad tekitasid teineteisele kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

Vargused

4. mail teatati politseile, et Tartumaal on Lähte bussipeatusest varastatud posti külge lukustatud pruuni värvi siniste triipudega jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 350 eurot.

4. mail sai politsei teate, et Tartus Nooruse tänava maja juures asuvast rattahoidlast on varastatud lukustatud jalgratas Zoom Classic. Vargusega tekitatud kahju on 250 eurot.

4. mail teatati politseile, et Tartu vallas varastati metsa peidetud tööriistad. Vargusega tekitatud kahju on 1500 eurot.

Valeraha teated

4. mail laekusid politseile teated, et sularahakeskuses avastati kaks valerahatunnustega 2-eurost münti.

Arvutikelmus

4. mail pöördus politseisse 76-aastane mees, kelle sõnul oli tema pangakaarti ja selle PIN-koodi kasutades võetud tema pangakontolt ilma loata välja 9000 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. mail teatati politseile, et Ahtme linnas Ahtme maanteel lõi 74-aastane naine 63-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargus

4. mail teatati politseile, et Narvas Puškini tänaval asuvast kortermaja trepikojast varastati lukustamata jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 500 eurot.

Lääne-Virumaa

Võltsitud dokument

4. mail sai politsei teate, et Rakvere linnas proovis 37-aastane mees võltsitud dokumendi alusel vahetada juhiluba.

Piiriturvalisus

5. mail tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise kahel Venemaa, ühel Moldova ja ühel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

4. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Häädemeeste vallas murti sisse majutusasutusesse. Hoone ukselukk oli lõhutud ja hoonest varastati terrassimööbel. Vargusega tekitatud varaline kahju on 2075 eurot.

Raplamaa

Kelmus

4. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 37-aastane Rapla valla mees soovis osta ATV masinat. Temaga võeti aprillis WhatsAppi kaudu ühendust ja sõlmiti ostu-müügileping. Mees tasus ATV eest pangaülekandega, mille järel lubas müüja ATV kulleriga ära saata. Soovitud toodet ei ole mees siiani saanud ega ole ka saanud makstud raha tagasi. Tekitatud varaline kahju on üle 9000 euro.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

 

Allikas: PPA 5.5.2023 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.