Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Loodusmaja maikuu sündmused 2023 (2023-05-09 07:07:14)

Mai 2023

SÜNDMUSED LEHEKUUL

Üritused:

Näitused ja avastusrajad:

Viktoriinid:

Viktoriin "Kasvades oma toiduga II" õpilastele ja täiskasvanutele kuni 12.05

PEREPÄEV "TAIMEDE LUMMUS" JA TAIMELAAT 20.05

Loodusmajas sees tähistame saabuvat rohelist taimekuud - käes on aeg, kui kõik läheb lehte, õitseb ja kasvab imekiirusel! Mängime lillede otsimise mängu, meisterdame ise õisi ja taimi ning uurime mikroskoobiga põnevat õietolmu. Õues toimub taimelaat - kõik taimehuvilised on oodatud ise müüma ja ostma! Külas on ka Põllumajandus- ja toiduameti ja Maaelu Teadmuskeskuse telk, kes selgitab taimede müügiga seotud taimetervise reegleid ning pargis laiub ka taimetervise rada.

SUVINE ERINÄITUS "KAPIST VÄLJA - RIIDED IHU JA ILMA VAHEL" alates 25.05

Mai lõpus avame selle suve suure erinäituse riietest! Kas tead, kust on pärit sinu seljas olevad riided? Kas need on looduslikust või sünteetilisest materjalist ja kus maailma otsas see materjal toodetud on? Kui suur on meie riiete keskkonnajalajälg ja kuidas seda vähendada saaks? Kõigile nende küsimustele leiab vastuse just suvenäituselt. Näitus on mõeldud tervele perele - mängulisi tegevusi leiab nii eelkooliealistele kui ka lastele, põnevat keskkonnaalast infot ja ahhaa-momente aga jagub kuhjaga täiskasvanutele. Näitus on eesti ja inglise keeles. Mai lõpus, juuni alguses ja septembri alguses ootame kooliklasse näituse programmidele. Lisainfo peagi!

TAIMETERVISE NÄDAL 12.-20.05

12. mail kell 15.00 avatakse Tartu loodusmajas taimetervise nädal, mis pakub põnevust eri vanustele! Toimub loeng taimi kahjustavatest putukatest, uue taimetervise töövihiku esitlus, orienteerumismäng pargis ja putukakostüümide võistlus. Avamise puhul sööme ka torti! Oodatud on kõik eri vanuses taime- ja putukahuvilised, õpetajad, õpilased ning lapsed. 15.-19.mail toimuvad erinevad teemaõhtud ning 20.mail suur perepäev taimelaadaga.

TARTU LOODUSMAJA HUVIKOOLI 70.SÜNNIPÄEV

10.juunil tähistame loodusmaja pargis ja avatud majas suurt juubelit - huvikooli asutamisest täitub tervelt 70 aastat! Seitse kümnendit täis loodusharidust - 4 erinevat maja ja 4 erinevat nime, tuhandeid särasilmseid õpilasi, aga alati sama siht - tunda ja väärtustada loodust läbi noorte silmade. Ootame peole meie õpilasi ja vilistlasi, töötajaid, sõpru ja toetajaid, meie igapäevaseid külastajaid! Sünnipäeval rulluvad tasuta põnevad tegevused lahti terve päeva jooksul nii majas sees kui pargis: seiklusrajad ja meisterdamise telk pargis, majatuurid, loodusvaatlused ekspertidega ning ansambli Kruuv kontsert pargis.

Tule peole ja rõõmustame koos! Liitu ka Facebooki sündmusega.

Allikas: SATartu Keskkonnahariduse Keskuse teade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.