Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Valmis aastaraamat "Mets" 2021. aasta väljaanne (2023-05-19 07:24:30)


Keskkonnaagentuuri poolt koostatav aastaraamat esitab statistilist informatsiooni Eesti metsandussektori kohta. Väljaanne sisaldab metsaomandi, -varude, -uuendamise, -tulekahjude, metsa tervisliku seisundi ja õigusnormide eiramisega seonduvaid peatükke ning teavet metsaga seotud raietest, jahindusest ja majandusest.

Kui põhitähelepanu on pööratud 2021. aasta statistilistele näitajatele, siis võimalusel on tabelites ja joonistel esitatud ka varasemate aastate andmeid. Paljudel juhtudel on esitatud andmed ka 2022. a kohta.

Info ja andmete koondamisel on kasutatud järgmisi allikaid: Keskkonnaagentuur, Statistikaamet, Keskkonnaamet, Maa-amet, Riigimetsa Majandamise Keskus, Keskkonnainspektsioon, Päästeamet, Politsei- ja Piirivalveamet, Keskkonnainvesteeringute Keskus, Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet, Maaülikool ning LULUCFi raport ning OÜ Forinfo uuring "Eesti erametsaomandi struktuur ja kasutamine 2019. aastal".

Aastaraamatuga saad tutvuda Keskkonnaportaalis. Loe ka meie blogipostitust üheksast 2022. aasta metsaseire tulemusest ning vaata videot Keskkonnaportaalist metsaseire 2022 kokkuvõtte alt.

 

Allikas: Keskkonnaagentuuri pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.