Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-05-31 07:33:23)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti politsei- ja piirivalveametis 85avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine,46 varavastast kuritegu, sh 30 vargust. Registreeriti kolm inimkannatanutega liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati 11 alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

Ööpäeva vältel tuli üle piiri Eestisse 63 Ukraina kodanikku, kellest 38 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

29. mail teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval lõi 49-aastane mees 47-aastast mees jalaga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

29. mail teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval lõi 32-aastane mees enda elukaaslast, 33-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

29. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Laevastiku tänaval korteris lõi 38-aastane mees enda elukaaslast, 25-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

29. mail teatati, et Lasnamäel Paepargi tänaval toimus kaklus alkoholijoobes meeste vahel, mille käigus said kaks meest vigastada. 47-aastane mees ja 26-aastane mees avastasid hiljem, et neil on kehal torkehaavad.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Kelmus

29. mail pöördus politseisse 59-aastane mees, kelle nimele oli tema teadmata võetud järelmaksuga erinevaid esemeid. Kelmusega tekitatud kahju on 3000 eurot.

 

Vargus

29. mail sai politsei teate, et Tartu linnas Soinaste tänava rattaparklast on varastatud jalgratas Scott. Vargusega tekitatud kahju on 550 eurot.

 

Valgamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

29. mail sai politsei teate, et Valga linnas Jaama puiesteel lõi 21-aastane mees 24-aastast naist. Politseinikud pidasid lööja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Võrumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

29. mail sai politsei teate, et Antsla vallas löödi 24-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

29. mail tõkestati Koidula piiripunktis Usbekistani kodaniku piiriületus. Dokumentide kontrollimisel tuvastati, et inimesel puudusid sobivad dokumendid, mis põhjendaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Peale menetlustoiminguid suunati inimene tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehalised väärkohtlemised

28. mail sai politsei teate, et Narvas Soldina tänaval löödi 44-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

29. mail sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Pärna tänaval toimus konflikt, mille käigus sai 43-aastane mees vigastada. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

29. mail teatati politseile, et Kohtla-Järvel Uuel tänaval asuvas kortermaja trepikojas lõi 36-aastane mees 44-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

30. mail teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospektil asuvas korteris lõi 38-aastane mees 47-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Ähvardamine

28. mail sai politsei teate, et 48-aastast naist ähvardab tema tuttav. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Kelmus

Politseisse pöördus Kohtla-Järvel elav mees, kellele helistas kelm väites, et mees on kogunud krüptoraha ning mehel paluti edastada enda pangakonto andmed krüptoraha kätte saamiseks, mida mees ka tegi. Kelm palus mehel arvutisse laadida AnyDesk programmi, mille kaudu mees sisestas enda ID-kaardi PIN1 ja PIN2. Hiljem avastas mees, et tema pangakontolt on kadunud 5800 eurot.

 

Lääne-Virumaa

 

Kehalised väärkohtlemised

28. mai sai politsei teate, et Rakveres Tuuliku tänaval asuva kortermaja trepikojas lõi konflikti käigus 24-aastane naine 19-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

28. mail teatati politseile, et Rakvere linnas Narva tänaval asuvas korteris löödi 20-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargused

Politsei sai teate, et Rakvere vallas varastasid seni tuvastamata isikud ehituspoest ehituskomplekti. Vargusega tekitatud kahju on 315 eurot.

 

29. mail teatati politseile, et Rakvere linnas asuvast riidepoest varastati sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 900 eurot.

 

Piiriturvalisus

29. mail tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise neljal Moldova, kolmel Venemaa, kahel Ukraina ja Korea kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Järvamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

29. mail alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 27. mail kella 22 paiku õhtul lõi 32-aastane mees Türi vallas garaažis 56-aastast meest.

 

Pärnumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

30. mail kella kolme ajal öösel sai politsei teate, et Pärnus lõi 21-aastane mees oma 25-aastast abikaasat. Politsei pidas 21-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Raplamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

29. mail kella 20 sai politsei teate, et Märjamaa vallas vigastas 25-aastane naine kodus noaga oma elukaaslast. Mehe elu ohus ei ole ja haiglaravi ta ei vaja. Politsei pidas 25-aastase naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.