Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-06-01 07:07:16)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 93 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine,53 varavastast kuritegu, sh 37 vargust. Registreeriti kaks inimkannatanutega liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati 13 alkoholi või narko tarvitamistunnustega sõidukijuhti.

Ööpäeva vältel tuli üle piiri Eestisse 88 Ukraina kodanikku, kellest 47 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

30. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval lõi 28-aastane mees enda elukaaslast, 28-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

30. mail teatati, et Saue vallas Alliku külas lõi 57-aastane mees 43-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

30. mail teatati, et Maardus Ringi tänaval läks 42-aastane mees kallale 43-aastasele mehele. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Piiriturvalisus

30. mail koostati riiki sisenemise keeld 1989. aastal sündinud Türgi Vabariigi kodanikule, kuna tal puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning samuti polnud tal piisavalt elatusvahendeid. Mees peeti lennujaamas kinni ning ta toimetati kuni tagasilennu võimaluseni kinnipidamiskeskusesse.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Arvutikelmus

30. mail pöördus politseisse 67-aastane naine, kelle krediitkaardi kontolt oli tema teadmata tehtud tehinguid. Kelmusega tekitatud kahju on 240 eurot.

 

Vargused

30. mail sai politsei teate, et Tartu linnas Uuelt tänavalt varastati rattahoidjast must jalgratas Tunturi RX500. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

 

30. mail sai politsei teate, et Tartu linnas Küüni tänavalt varastati rattahoidlast elektritõukeratas Xiaomi M365 Pro. Vargusega tekitatud kahju on 280 eurot.

 

30. mail sai politsei teate, et Tartu linnas Kaupmehe tänavalt on varastatud veoautodest umbes 1000 liitrit kütust.

 

Võrumaa

 

Asja omavoliline kasutamine

30. mail sai politsei teate, et Rõuge vallas on ära viidud sõiduauto Ford S-Max.

 

Kelmused

30. mail pöördus politseisse 61-aastane mees, kes soovis osta krüptovaluutat ning jagas võõrastele inimestele oma pangakonto ja ID-kaardi andmeid. Hiljem avastas mees, et tema pangakontolt oli kadunud 3500 eurot.

 

30. mail pöördus politseisse 33-aastane mees, kes tahtis internetiportaalist soov.ee osta traktoreid T-25 ja MTZ 82. Tehingu broneerimiseks tegi mees kaks ülekannet, aga pole siiani traktoreid kätte saanud ning müüjaga ei ole õnnestunud enam kontakti saada. Kelmusega tekitatud kahju on 3450 eurot.

 

Piiriturvalisus

30. mail tõkestati Luhamaa piiripunktis Moldova ja Serbia kodanike piiriületus. Dokumentide kontrollimisel tuvastati, et inimestel puudusid sobivad dokumendid, mis põhjendaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Peale menetlustoiminguid suunati inimesed tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehalised väärkohtlemised

30. mail teatati politseile, et Narvas Turu tänaval asuvas kortermaja trepikojas löödi 41-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Lääne-Virumaa

 

Ähvardamine

30. mail sai politsei teate, et Väike-Maarja vallas ähvardas 49-aastane mees terava esemega 43-aastast meest. Politsei pidas ähvardaja kinni.Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

30. mail tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise kaheksal Venemaa, neljal Ukraina ja ühel Korea kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.