Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-03-22 13:52:20)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 45 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine ja 31 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 28.

 

Juhtus 1 inimkannatanuga liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Juhtimiselt kõrvaldati 9 joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

21. märtsil teatati, et Lasnamäel Punase tänava kortermajas tekkis konflikt, mille käigus 45-aastane naine tulistas 37-aastast meest jalga. Politsei pidas naise kinni. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Röövimine

21. märtsil teatati, et Lasnamäel sisenes seni tuvastamata mees juuksurisalongi ja võttis töötajalt 300 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Võrumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politseisse pöördus Setomaa vallas elav mees, keda oli löönud tuttav 45-aastane mees. Vägivallajuhtumi asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

21. märtsil sai politsei teate, et Sillamäe linnas ründas 39-aastane mees oma endist abikaasat. Kiirabi viis naise haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine ühel Venemaa kodanikul, sest tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalasele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

 

21. märtsil kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestist väljumisel Venemaa kodanikku, kelle asjade hulgast leiti temale mittekuuluv Venemaa pass ja Eesti elamisloakaart. Elamisload võeti hoiule ning inimesel lubati jätkata teekonda Venemaale.

 

21. märtsil kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestist väljumisel Venemaa kodanikku, kelle asjade hulgast leiti kolm lemmiklooma passi, mis olid vaid osaliselt täidetud. Passid võeti hoiule, et ennetada dokumentide edasist kasutamist ning inimesel lubati jätkata teekonda Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Läänemaa

 

Vargus

Politsei sai teate, et 20. märtsil on Haapsalus Raudtee tänaval ehitusjärgsest korterist varastatud ehitustööriistu. Tekitatud kahju on üle 1260 euro.

 

Saaremaa

 

Kelmus

Politsei sai teate, et Kuressaares leidis kannatanu Facebooki vahendusel laenupakkumise. Peale avalduse täitmist sai ta kinnituse, et laenutaotlus 20 000 euro kohta on rahuldatud. Kannatanult nõuti erinevaid laenuga seotud tasude maksmist ülekannetena, kuid laenusummat üle kantud ei ole ja hetkel on tekitatud kahju üle 1000 euro.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.