Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2024-04-12 06:09:49)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 84 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 53 varavastast kuritegu, sealhulgas 26 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 19.

 

Juhtimiselt kõrvaldati üks joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Vargus

10. aprillil teatati, et Kristiines Kotka tänava korterist on esialgsetel andmetel varastatud kaks lõhnaõli. Kahju on selgitamisel.

 

Piiriturvalisus

10. aprillil koostati 1988. aastal sündinud Venezuela Bolívari Vabariigi kodanikule ettekirjutuse Eestist lahkumiseks ning kohaldati Schengeni sissesõidukeeld kuueks kuuks, kuna mees oli viibinud Schengeni viisaruumis viibinud ebaseaduslikult 143 päeva.


PPA ootab migratsioonireeglite rikkumiste ja välismaalastega seotud vihjeid meiliaadressile migra.vihje@politsei.ee.

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

10. aprillil sai politsei teate, et Peipsiääre vallas ründas joobes 21-aastane mees teist meest noaga. 58-aastane mees rünnakus viga ei saanud. Politseinikud pidasid kuriteos kahtlustatavana kinni 21-aastase mehe. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargused

8. aprillil sai politsei teate, et Tartus Kopli tänaval varastati lukustatud rattahoidlast elektriline tõukeratas Segway Ninebot. Kahju on 400 eurot.

 

7. aprillil teatati politseile, et Tartus W. Ostwaldi tänaval asuvast jalgrattaparklast võeti ära tumerohelist värvi maastikuratas Scott. Kahju on 400 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine kaheksal Moldova ja ühel Ukraina kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks või nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

PPA ootab migratsioonireeglite rikkumiste ja välismaalastega seotud vihjeid meiliaadressile migra.vihje@politsei.ee.


IDA PREFEKTUUR

 

Lääne-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

10. aprillil laekus politseile teade, et Rakvere linnas Jaama puiesteel ründas 35-aastane mees konflikti käigus teist meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

10. aprillil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa, ühel Moldova, Ukraina ja Colombia kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.


PPA ootab migratsioonireeglite rikkumiste ja välismaalastega seotud vihjeid meiliaadressile migra.vihje@politsei.ee.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR


Läänemaa

 

Kelmus

Märtsi lõpus müüs Haapsalus elav naine Facebook Marketplace vahendusel jopet ning müügitehingu tegemiseks saadeti talle näiliselt DPD kullerfirmale kuuluv link. Lingile vajutades tuli sisestada enda andmed ja Smart ID PIN-kood, mida naine ka tegi. Selle tulemusel tehti naise pangakontolt 399 euro suurune ülekanne võõrale pangakontole.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: Politsei- ja piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.