Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-04-18 05:25:39)

 

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 21.

 

Juhtimiselt kõrvaldati neli joobekahtlusega sõidukijuhti. Juhtus kuus inimkannatanutega liiklusõnnetust.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

16. aprillil teatati, et Kesklinnas Viru tänaval tekitas 41-aastane mees 54-aastasele mehele vigastusi. Politsei pidas mehe kinni.

 

16. aprillil teatati, et Lasnamäel Peterburi tee korteris tekkis konflikt 31-aastase mehe ja tema 34-aastase elukaaslase vahel, mille käigus tekitasid nad teineteisele vigastusi. Konflikti osapooled olid alkoholijoobe kahtlusega.

 

Piiriturvalisus

16. aprillil koostati 2004. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning kohaldati Schengeni sissesõidukeeld üheks aastaks ja kuueks kuuks, kuna mees viibis Schengeni viisaruumis 13 päeva ebaseaduslikult.

 

PPA ootab migratsioonireeglite rikkumiste ja välismaalastega seotud vihjeid meiliaadressile migra.vihje@politsei.ee.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeval Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine ühel Venemaa ja ühel Kasahstani kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

16. aprillil saabus Tartu teenindusse Ukraina kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et inimene oli seadusliku aluseta viibinud Eestis 69 päeva. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja määrati sisenemiskeeld üheks kuuks.


IDA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

16. aprillil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine neljal Venemaa, kolmel Moldova ning ühel Iisraeli, Tšiili ja Ukraina kodanikel. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR


Pärnumaa

 

Vargus

16. aprillil anti politseile teada, et ööl vastu 12. aprilli on Tori vallas Sauga alevikus varastatud kortermaja terrassilt lukustatud meeste jalgratas Scott Aspect. Tekitatud kahju on 600 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.