Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2024-04-19 04:46:31)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 83 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 40 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 34.

 

Juhtimiselt kõrvaldati kolm joobekahtlusega sõidukijuhti. Juhtus kolm inimkannatanutega liiklusõnnetust.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

 

18. aprillil teatati, et Kesklinna korteris tekkis konflikt naabrite vahel, mille käigus naine lõi 47-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Vargus

18. aprillil teatati, et Mustamäel Aiandi tänava keldrisse murdis sisse seni tuvastamata inimene ja varastas erkoranži jalgratta. Kahju on selgitamisel

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeval Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine Venemaa ja Moldova kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.


IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

18. aprillil anti politseile teada, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval lõi 35-aastane mees konflikti käigus enda tuttavat. Politseinikud pidasid lööja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Kelmus

Politseisse pöördus Narvas elav 56-aastane naine, kellele helistasid petturid ning andsid teada, et tema telefonileping on lõppemas ja selle pikendamiseks peab naine ütlema enda isikukoodi ja sisestama PIN-1. Seejärel anti naisele suunis, et ta peab raha välja võtma ja selle pakiautomaati panema, mida ta ka tegi. Kelmusega tekitatud kahju on 1500 eurot.

 

Piiriturvalisus

18. aprillil tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa ja Usbekistani, ühel Moldova, Hiina, Ukraina ja Kirgiisi kodanikel. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR


Saaremaa

 

Vargus

18. aprillil anti politseile teada, et 17. aprillil ajavahemikul kell 8.15 – 15 varastati Kuressaares Hariduse tänaval rattahoidlast elektriline tõukeratas Pro2. Tekitatud kahju on 399 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.