Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Rabarberikook
 
4 rabarberivart, 1 muna, 85 g suhkrut, 100 ml hapukoort, 130 g nisujahu, 2 tl küpsetuspulbrit, 65 g fariinsuhkrut, 3 spl võid, kaneeli
 
Valmistamine
Sulata potis või, fariinsuhkur, kaneel ja lisa rabarber. Sega ja hauta väikesel kuumusel umbes viis minutit. Vala segu küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi. Nüüd vahusta munad ja suhkur. Lisa vahustatud munale hapukoor ning küpsetuspulbriga segatud jahu. Vala valmis taigen koogivormi rabarberisegu peale. Küpseta umbes 20 minutit 200 °C juures.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.