Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Mulgi kapsad
 
1 kg hapukapsast, 500 g läbikasvanud sealiha, 50 g suitsuliha, 100 g kruupe, vett, 1 mugulsibul, soola, suhkrut
 
Valmistamine
Lõika liha suuremateks tükkideks, prae need koos sibulaga kergelt pruuniks. Sega liha potti kapsaste hulka. Kõige peale pane pestud kruubid. Vala vesi peale, nii et ka kruubid oleks kaetud. Hauta tasasel tulel, kuni kõik on pehme. Siis sega ja maitsesta lõplikult.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.