Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Broilerimaksa kaste
 

400 g broilerimaksa

100 g peekonit

1 sibul

2 sl jahu

4 dl vett või puljongit

3 sl rõõska koort

3 sl tomatipüreed

soola

musta pipart

 
Valmistamine
  1. Sulata maks ja kuivata köögipaberiga.
  2. Lõika peekon ribadeks, peenesta sibul. Pruunista peekoniribad kuumas õlis, lisa maks ja pruunista kiiresti.
  3. Kalla kohe juurde sibulad, hauta pidevalt segades paar minutit.
  4. Raputa peale jahu ja sega hästi läbi.
Kalla juurde puljong ja rõõskkoor ning tomatipüree. Lisa maitseained. Sega läbi ning hauta veel 5 minutit.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.