Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Kartuli-küüslauguvorm
 

 

600 g kartuleid

3 dl 10% rõõska koort

25 g võid

4 küüslauguküünt

soola, pipart, muskaatpähklit, tüümiani

 
Valmistamine
    1. Määri ahjuvorm võiga, viiluta kooritud kartulid hästi õhukesteks viiludeks ning aseta külma vette (et tärklis välja tuleks), kurna hoolega
    2. Lao kurnatud kartuliviilud ahjuvormi põhja esimeseks kihiks
    3. Kartulikihile puista küüslauguviilud ja maitseained koos soola ja pipraga
    4. Lao vaheldumisi mitu kihti-kiht kartuleid, kiht küüslauguviile maitseainetega
    5. Vala kartulid üle 10% rõõsa koorega, laota peale võitükikesed
    6. Küpseta 180o C juures kuni 45 minutit

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.