Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

\"kõrberoos\"

Teema Lisatud
lepatriinu: 2007-04-25 07:16:51
Toodi kingituseks Egiptusest. Kuivatatud(h20cm L15cm) taime pidi panema vette ja seal ta paisus kaks korda suuremaks ja mis edasi? Välimuselt pruun, jäigad oksad, valged väikesed õied(kõik muidugi kuivanud).Vaatan taime ja jääb mulje et see on seal pigem äri. Kas oskab keegi rohkemat kirjutada selle taime kohta. Päikest
tommilak: 2007-04-26 19:30:33
Ostsin ise kah kunagi selle sama taime Egiptusest. Seda vett tuleb pidevalt vahetada seal sees, kuna muidu läheb see haisema. Sealt keskelt ei hakka midagi kasvama aga pinnale tulevad väikesed rohelised lehekesed. Seda ma ei tea kas see kasvab ka suuremaks, sest polnud rohkem aega sellega tegeleda.
lepatriinu: 2007-04-30 07:26:38
Lehekesed tõesti kasvavad. Taim täiesti elus ;)
urmas: 2007-05-02 11:38:46
Vastab Urmas Laansoo, taimede sõber: See taim on Cruciferae/ristõieliste hulka kuuluv üheaastane Anastatica hierochuntica. Vili on kõdrake. Kasvab looduslikult Marokost kuni Lõuna-Iraanini. Kuivanud varred enam edasi ei kasva, küll aga võivad pudenevad seemned idaneda. Need tuleks ikka eraldi külvata, üsna liivakasse mulda. Viljakal pinnasel see kõrbetaim end hästi ei tunne, kasvab liiga lopsakaks ja veerpalli ei moodusta. Analoogselt talitlevaid taimi on veel selaginelli (Selaginella lepidophylla) ja kipslille perekonnas.
lepatriinu: 2007-05-02 22:18:20
Sain selgema pildi sellest taimest. Päikest
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.