Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Vitsamees maja ja kaevu koha m

Teema Lisatud
nipitiri: 2007-09-19 10:52:16
Tere, Kas keegi oskab soovitada vitsameest Harjumaal maja ja kaevu koha määramiseks? Aitäh :)
siisike2007: 2007-09-22 14:33:33
Tere soovitan proovida oma pere inimesi kõigepealt. Mul oli kogemus, üks tuttav ütles , et oli proovimud tavalise alumiinium traadiga ja toimiski ka minul ja mu kahel lapsel ka.Võtsime nii 50- 60 cm pikkused traadid -2 tk., keerasime otsad 90 kraadise nurga alla ,nii et saaks käes hoida ja kõndisime ringi(tuulevaikse ilmaga)käed paraleelselt enda ees. Me otsisime head kohta, kuhu õunapuid istutada , kus traadid läksid risti, seal ongi veesoon. Sest need on meil juba kolmandad õunapuud, mida istutasime ja nüüd juba kannavad vilja, aga eelmised ainult kiratsesid ja läksid välja ja olidki istutatud enne veesoonte peale. Proovige ja edu.
nipitiri: 2007-09-24 00:10:36
Ma ise juba traatidega proovinud, keerlevad küll. Aga maja on natuke suurem kui õunapuu, ja veesooni päris tihedalt. Seepärast kellegi teadjama kontakti sooviksingi saada. tänud :)
Ott: 2007-09-28 22:40:48
On jah maja suurem kui viljapuu ja praktiliselt võimatu ehitada veesoontest vabale alale.Maa kihid ju erinevad(veesooni igal tasapinnal). Ärge laske ennast sellest ehmatada,et maja veesoonel asub,99,9999 prossa ehitistest asub mingi veesoone "kahjulikus" mõjualas.Peramine on jälgida seda,et te ei projekteeri(aseta) voodit veesoonte ristumiskohta. See muidugi minu soovitus Teile.Kui leiate vastuvaidlejaid siis uskuge neid ....aga minu kogemus ja uurimus ütleb nii. Edu ja tervist soovides...OTT.
annimanni: 2007-09-29 10:23:07
jh, ott´i jutt on väga õige. nlisaks veesoontele jakkavad vitsad võnkuma muule ristuvale esemele maa all. ma pole asja kunagi ise uurinud aga mul üs tuttav onu sellega tegelenud ja selline asi on mulle kõrva jäänud. lihtsalt sulle teadmiseks, et oskaksid küsida kui kellegi palkad, muidu võid saada omale mingi soolapuhuja;)
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.