Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

istutusmuld

Teema Lisatud
looduslaps: 2010-05-05 13:07:10
Järjekordselt läksin alt taimede ettekasvatamisega toatingimustes. Seemned istutasin poest ostetud istutusmulda.Tomati, lobeelia ja redise seemned idanesid hästi, aga kui taimed olid 1cm-d läks muld hallitama ja taimed närbusid. Ei kastnud üle ja tegutsesin hoolikalt. Kuidas teistel tegijatel?
Kaia: 2010-05-06 19:25:37
Mina kasvatan tomatitaimi seemnetest alates akna peal nagu maainimene ikka, et ei peaks Luige laadalt ega mujalt kauplusest ostma. Ostsin ka mulla poest. Ümberistutuseks ostsin istikumulda, mida soovitatakse tomati, kurgi, paprika, kõrvitsa jne kasvatamiseks. Mullakotil on, et toode on Koka aiand OÜ oma. Pean ütlema, et ei mingit hallitamist, taimed kasvavad mis mühin. Uuel nädalal istutan tomatitaimed kasvuhoonesse. Looduslaps, loe foorumist teiste kirjutatut istutusmulla kohta. Löö foorumiteemade all olevasse otsingusse märksõna sisse ja muudkui loe ja ehk on abi..
aednik1939: 2010-05-06 20:54:29
Kas keegi teab juhatada kus kohast saaks osta hobuse sõnnikut koduaia tarbeks? Ette tänades.
looduslaps: 2010-05-07 12:32:43
Aitäh Kaiale! Pean kahjuks lisama, et muld on kauplusest ostetud ja isegi müüjad on hiljem öelnud, et ilmselt on mullas hallitusseen sees. Ega ostes see ju kinnisest pakendist välja ei paista. Võibolla teab keegi öelda firmat, kelle toodete peale saab kindel olla. Eelmisel aastal olid paljud sama probleemiga hädas. Mina ostan aiakaubad tavaliselt marketitest või kohalikust lillepoest.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.