Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

noore sireliheki võrdsed murdunud

Teema Lisatud
aednik0001: 2010-06-13 16:59:53
Torm murdis ikka küllalt palju minu noore tiheda sirelihekki (umbes 1 m)ilusaid uusi pikki ja kobedaid võrseid. Mõnes kohas lausa tühikud. Lausa hing on haige. Kas on lootust, et uued võrsed kasvavad asemele, juurde või jääbki sealt nüüd lagedaks või peaks oksi lõikama vms. ? Palun nõu ja tarkust mulle jagada. Kas peaks hoopiski heki pulkade ja nööri vahele panema, et torm laastada ei saaks ja kas oleks sellest kasu? Aitäh vastuse eest!
Helianthus: 2010-06-13 19:46:08
Mul on sirelid kogu aeg andnud võrseid ja olen vägagi kindel, et teilgi tulevad uued. Ma arvan, et loogiliselt mõeldes on see päris hää mõte ja oleks kindlasti kasu.
cirrus: 2010-06-14 21:35:46
murdunud oksad tuleb korralikult üle lõigata ja kohe! Lõigata tuleb järgmise terve võrse lähedalt nõnda, et kui käärid toetuvad vastu võrset, siis teetegi naksti ja nõnda, et tüükaid ei jääks. Samuti oleks mõistlik hekki toestada kuniks ta tugevamaks kasvab. Selleks võib tõmmata nööri või postide vahele paigaldada latt.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.