Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Elulõnga valik

Teema Lisatud
mallee: 2011-04-09 11:09:14
Soovin istutada elulõnga ja vajan abi sorgi valikul. Sooviksin võimalikult kaua õitsvat elulõnga. Palun andke nõu. Olen näinud sinist elulõnga, mis väga kaua õitseb aga ei tea sordi nime.
cirrus: 2011-04-09 16:39:19
Googeldage elulõngad. Saate kogu info piltidega kätte.
Erika: 2011-04-16 09:33:09
Soovitan viticella-rühma (sinise elulõnga sordirühma)sorte.Need on küll veidi väiksema õiega, kuid värvikad, rikkalikult õitsevad ja vastupidavad.Näiteks punased 'Abundance','M-me Julia Correvon', 'Mikelite'; tume lillakassinine 'Etoile Violette' jt.Ka tervelehiste elulõngade sordirühmas on toredaid sorte:roosa 'Alionuška',ametüstlilla'Pamiat Serdtsa', kõige pikema õitseajaga 'Arabella'(küll veidi väiksema õiega).(Need sordid on nn väikeseõielised).Suureõielistest on vastupidavamad näiteks helesinine 'Blekitny Aniol',tumesinine 'Viola',purpurviolett'Jubileinõi-70', valge 'Huldine'(küll hilisem õitseja).Täpsem info veebis www.mahhovclematis.com ja ka mullu ilmunud raamatus "Elulõngad igasse aeda"
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.