Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

ussid söövad sõstrapõõsad paljaks.

Teema Lisatud
aialill: 2014-06-26 14:12:21
Tere targad inimesed ! Aidake mind minu mures.Avastasin, et sõstrapõõsastel on ussikesed, kes lehed nahka panevad, paar päeva hiljem aiamaale minnes, olid põõsast ainult rootsud järele jäänud...mis edasi ...millega oleks õige aeg pritsida, kas sügisesel maapinna pritsimisel oleks mõtet, et järgmine aasta sellist kaost ei tekiks? Need ussikesed peaksid ju kuskil nukkuma.Aitähh vastajatele.
konnake: 2014-06-26 23:07:42
Vaata siitsamast lehelt vanemaid teemasid. "Kollase karusmarja lehevaablane" K - tähe alt. Sealt saad ideid kapaga. Olen ise sama probleemiga hädas olnud. Esimesel aastal laiutasin käsi ega osanud midagi ette võtta. Teisel aastal valasin kõik oma tuhaämbrid sõstardele ja karusmarjale. Kevadel panin põõsa võralaiuselt veel tuhka ja samaaegselt marjapõõsa väetist. Käsikõblaga kratsisin selle kõik segamini ja suvel polnud ühtegi näljast söödikut. Kuid pean tunnistama, et esimese aasta marjasaak jäi küll saamata ja naabrinaisel surid põõsadki ära.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.