Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

lühike kurk kasvuhoones

Teema Lisatud
kirsilill: 2014-07-31 20:38:17
Mul on kasvuhoones nii pikad kasvuhoonekurgid kui lühikesed (avamaa?) kurgid, pikkadel kurkidel on ainult mõned kuivanud kurgialgmed, aga lühiviljalistel iseviljastuvatel taimedel on enamus kurgialgmetest kõvaks kuivanud. Kas on võimalik, et mitte iga lühiviljaline kurgisort sobib kasvuhoones kasvatamiseks, sest on liiga palav? Milline lühiviljaline kurgisort talub kasvuhoone tingimusi? Ehk loeb mõni kogenum kurgikasvataja seda teemat ja võtab vaevaks vastata? Igatahes tänu ette.
karusmari8: 2014-08-03 08:28:03
Minul on kasvuhoones "Marketmore" On väga saagirikas Viljad pikad kuni 30 cm Tumeroheline ,sile,mõruvaba, tiheda lihaga.Sobib värskelt tarvitamiseks ja marineerimiseks. Aga Sa kasta ka kurke,siis ei kuiva ära.. Aga kurkidest parim sort on "Adam"..!!
kirsilill: 2014-08-03 18:28:52
Tere "karusmari", tänan vastuse eest, aga mul on lisaks pikkadele kurkidele nagu mu eelnevas postituses on näha ka lühiviljalised kurgid, üks sortidest ongi "Adam", mis avamaal kasvas ilusasti, aga kasvuhoones ei taha eriti kasvada. Kastan kurke lisaks automaatkastmissüsteemile ka käsitsi, sest kasvuhoones kipub temperatuur tõusma 32 kraadini, uksed-aknad on lahti. Sa nimetasid, et marineerid pikka kurki, millises kasvupikkusas kurki selleks otstarbeks kasutad?.
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.