Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

no täitsa lõpp lugu

Teema Lisatud
karri: 2017-06-13 17:29:59
sellest on ka ennem siin juttu olnud ,et foorumi teemade arutelud peaksid ikka uuemast vanema poole olema .täitsa mõtetu otsimine niimoodi.tomatitest algab jutt 2004-ndast aastast.sellest ajast on ikka väga palju vett merre voolanud...
Aiandusportaal: 2017-06-13 18:29:05
Jah, "karri" siin on enne juttu olnud, et iga teema uuemad vastused peaksid eespool loetavad olema. Oleme seda kord ka praktiseerinud. Mis siis juhtus? Igaüks, kes foorumisse tuli, nägi vaid kolme kasutajanime poolt kirjutatud vastust või küsimust ja allapoole eriti äärejoonest kerida ei viitsitud ja nii kirjutas igaüks oma küsimuse, millele oli allpool juba mitu vastust kirjutatud, kuid see jäigi nägemata. Nurina peale, et nii ei ole ikka hea, sai uuesti vanamoodi tagasi pandud, s.t., et lihtsalt pidid lugema teiste kasuliku jutu enne ära. Kui näkkas, siis said enne oma küsimuse kirjutama hakkamist ka vastuse kätte. Vabandame! Ja täname kannatlikkuse eest!
Neeme: 2017-06-16 13:42:43
vanad teemad tõusevad etteotsa ka selle viiruse- roboti postituste pärast, aga muidu siin ikka järjestus by date
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.