Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Roosipuu tegemine

Teema Lisatud
Villu: 2019-07-02 22:10:19
Mul on kibuvitsast,mis oli roosi pookealus kasvanud ca 1cm läbimõõduga 2m kõrgused taimed. Roos ise külmus. Nüüd sooviks selle kibuvitsa alusele teha roosipuu. Aga kuskil pole õpetust. Esiteks,mis liiki roosipungasid tuleks pookimiseks kasutada,kust neid saab soetada ja millal võiks seda teha. Kibuvitsa alused on väga tugevad ja elujõulised. Kes oskab nende küsimustele vastata või nõu anda?
Vapsik12: 2019-07-04 09:16:51
Kopeerin ÕL võetud teksti, mis soovitab algajal pöörduda kogenud roosikasvataja poole: "Kui mõni roosikasvatuses algaja seda ise kodus järele tahab teha, tasuks ehk vilunud roosikasvatajate käest asja pisut lähemalt uurida. Roosipuu saamiseks lastakse kibuvitsal kasvatada tüvi, mille otsa poogitakse mõni roosisort. Nii jääb mulje, nagu oleks tegemist puuga. Aias saab tüviroosi kasvatada kas peenrasse istutatult või potis. Potis kasvatamiseks tuleb valida 15–20liitrine pott. Suveks võib roosipuu koos potiga peenrasse istutada, sügisel tuleb see välja kaevata ja viia keldrisse talvituma."
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.