Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

Veigela talvel

Teema Lisatud
Keit: 2019-07-23 23:54:42
Tere, tõin aeda 2 väikest veigelat "All Summer Red". Müügiportaalid ütlevad, et külmakindel meie tingimustes, aga kui foorumeid loen, siis on kuulda, et kipuvad ikka külmuma. Kas peab ikka katma või?
Vapsik12: 2019-07-25 09:49:39
Mul on veigelad aias kaks talve katmata üle elanud. Eelmisel talvel eriti külma polnud, ei oska seega öelda, kas PEAB katma. Teen oma aias kõike tunnetuse järgi. Mul on nad aianurgas, mille selja taga on ehitis ja tuuled on enamasti ehitisepoolsed, seega on veigelad suhteliselt kaitstud. Samuti on meie kandis niiskem ja kui igal pool on maapinnakülm, siis meil pole. Olen elus tähele pannud, et ei saa teiste nõuannet eriti kuulata, peab ise oma peaga mõtlema, oma aeda ja taimede asukohta vaatama ja lihtsalt tunnetuslikult toimima ja mõtlema. Ma ei kata isegi oma roose ja väga harva juhtub, et talvel läheb mõni roosisistik loojakarja. "Rohelist kätt" ja rohelist mõtlemist! :)
Keit: 2019-07-25 22:43:02
Aitäh vastamast! Ma siis esimene aasta neid väikseid taimehakatisi ehk katan, aga edaspidi katsume niisama hakkama saada. :)
Keit: 2020-04-07 11:39:28
Mul nüüd nii suur kannatamatus oma eelmisel suvel istutatud veigelatega - ei leia netist - on nad kevadeti hilisemad tärkajad? Talv oli nii soe, et nad olid igati katmata, aga praegu kui aed juba tärkab ja pungad puhkevad, veigelad veel elumärke ei anna. On see nende puhul tavaline? Mitte ei tahaks kuulda, et lood pahasti on :S Võib-olla lihtsalt ikka veel nende jaoks liiga vara?
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.