Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt

tomat Ikarus

Teema Lisatud
Varblane: 2019-08-01 19:53:59
Kes on kasvatanud? kas tegelikkus vastab ikka reklaamile?eelmine Herodes oli minu jaoks veidi liiga mahlane,tahtsin salati jaoks üsna kuiva, tugeva varre kasvatasid taimed väga pikkamööda ja praegu on tal hõredalt tomateid ja need üsna väikeased, üks Pille tomati suurune hakkab juba punakaks minema, mis tegin valesti kui tegin? kastan 2 korda nädalas põhjalikult ja päikesepaistega ülepäeva, kolm korda olen järjest kangema kanakaka veega kastnud, 3-4 korda pulverisaatoriga õitsva nõgese ja põldosja tõmmisega pritsinud. teistega tegin samuti ja need vohavad Pille on suur ja täis nagu alati, eriti suur ja täis on sel aastal ameerika irokeesi algtomatCherokee)võtsin kobarast ühe peaaegu valmis tomati ära, et muidu murrab veel varre , see kaalus 720g, hooldasin täpselt samuti nagu Ikarust kas on selle sordi tomatil mingi erinipp või on lihtsalt ülekiidetud?
Varblane: 2019-08-04 09:32:29
mhh? kas tõesti keegi ei kasvata? või siis võiks soovitada millist lihatomatit tasub kasvatada Cherokee on täiesti lihakas kuid rohkem siiski võileivatomat, sest on liiga vähe hapu muidu väga hea maitsega
reints: 2019-08-16 09:26:57
Tomatitel kasvuhoones kinniskohad varreümber ei taha punaseks minna. Jäävad selliseks kollaseks ning terve ring ümber kinnitus koha. Millega on tegu ning kas mida on valesti läinud. Tomat ise ilus punane ja viljaliha mõnus pehme.
reints: 2019-08-16 09:35:21
Varblane, liiga palju rammu. Kastan nõgeseleotise veega kaks korda kuus. Üle päeva on kasta ka liig. Kasta tuleks põhjalikult, arvan ,et nädalas kord piisab, suure kuumaga kord nädala algul , teine korda nädala lõpus. Tomat peaks oma juured ajama sügavusse.
Varblane: 2019-08-16 21:27:23
Ma tänan õpetamast, tegelikult kastan ma nõgeseleotisega ka korra kuus, tavalise veega olen kastnud ülepäeva, nüüd aga on need Ikaruse esimesed viljad ka valmis saanud, keskmine suurus ja ka veidi liiga mahlane, maitse üsna mahe järgmine aastal proovin mõnda uut sorti
reints: 2019-08-19 10:26:50
Olen kunagi kasvatanud härjasüdant. Suur ja mahlane, väga mõnus tegelikult. Mulle olid isegi veidi liiga suured ning olen nüüd momendil loobunud. Üks nipp veel, pane kas puutuhka või kasta tuhaveega. Tomat tahab saada päris palju kaaliumit.
Varblane: 2019-08-23 14:02:46
ma tänan õpetamast, olen suhteliselt algaja, neljas aasta kasvatada ise tomateid, puutuhast tomatitele pole kuulnudki,olen pannud tuhka maasikatele, nüüd on vist hiljavõitu tuhka panna, pooled tomatid juba ära korjatud
Vastamiseks peate Te olema sisselogitud!

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.